Μπισκότα vegan

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
29/09/2022

ΥΛΙΚΑ

  • 125 γρ αμύγδαλο λευκό
  • 250γρ φιστικοβούτυρο
  • 120γρ μέλι
  • ή σιρόπι αγαύης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλέθουμε τα αμύγδαλα στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν σαν πούδρα (αλεύρι αμυγδάλου )
  • Προσθέτουμε όλα τα υλικά σ' ένα μπολ & ανακατεύουμε με το χέρι να γίνει μια μαλακή ζύμη
  • Χωρίζουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια περίπου 25γρ το καθένα και με ένα πιρούνι τα πατάμε σταυρωτά από πάνω να πλατύνουν
  • Τα βάζουμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Μετά απο 10 λεπτά περίπου οι άκρες θα αρχίσουν να χρυσίζουν και θα είναι έτοιμα. Αν τα θέλουμε πιο τραγανά τα αφήνουμε άλλα 5 λεπτά.
  • Τα βγάζουμε από το φούρνο μέχρι να κρυώσουν εντελώς και να σφίξουν κα αν θέλουμε τα βουτάμε από τη μία τους πλευρά σε λιωμένη σοκολάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα