Σοκολατένιο funge με ξηρούς καρπούς
- 250γρ κουβερτούρα
- 250 ταχίνι ολικής
- 100 γρ μέλι
- 150γρ φουντούκια ψημένα ή καρύδια ή κα΄σιους
- Λιώστε τη κουβερτούρα σε μπεν μαρί
- Κατεβάστε απο τη φωτιά και ενσωματώστε το ταχίνι, το μέλι και τον ξηρό καρπό.
- Ρίξτε το μείγμα σε μικρή φόρμα κεικ σιλικόνης ή σε ένα μικρό ταψακι στρωμένο με λαδόκολλα ή μεμβράνη
- Αφήστε το στο ψυγείο 3-4 ώρες να σφίξει
- Κόψτε σε τετρα΄γωνα ομοιόμορφα κομμάτια και σερβίρετε