Βάζετε απο το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια σε μπώλ με κρύο νερό. Την επόμενη μέρα τα ξεφλουδίζετε με τα δάκτυλά σας .
Βαζετε τα φασόλια σε μια κατσαρόλα με φρέσκο νερό που βράζει και τα μαγειρέυετε για 20-30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν
Τα σουρώνετε και τα βάζετε σε μπλέντερ μαζί με τα κρεμμύδια , το σκόρδο , το μαϊντανό , το κύμινο, το κόλλιανδρο, το λάδι , το πιπέρι, το μπέικινγκ.
Αλατίζεται το μείγμα και το ζυμώνετε ελαφρά. Το αφήνετε να σταθεί για 1/2 ώρα .
Ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι ή μια φριτέζα , πλάθετε το μείγμα σε μεγάλους κεφτέδες και τηγανίζετε για 4-5 λεπτά την κάθε πλευρά να πάρουν καστανόξανθο χρώμα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα