Ψητά αυγά με μανιτάρια και γραβιέρα

Από ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ
25/08/2018

ΥΛΙΚΑ

  • 15 γρ βούτυρο
  • 230 γρ μανιτάρια κομμένα σε μικρά κομμάτια
  • σκόρδο σε σκόνη ή φρέσκο σκόρδο τριμμένο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 αυγά
  • θυμάρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
  • 100 γρ γραβιέρα τριμμένη
  • 30ml κρέμα γάλακτος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε ένα βαθύ τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε τα μανιτάρια. Προσθέτουμε αλάτι ,πιπέρι μέχρι να μαραθούν και να πάρουν χρώμα.
  • Στα 2 τελευταία λεπτά ρίχνουμε και το σκόρδο με το θυμάρι και τα σωτάρουμε όλα μαζί.
  • Λαδώνουμε ένα τετράγωνο ταψάκι και τοποθετούμε εκεί τα μανιτάρια (που σωτάραμε ) και όλα τα υλικά απο το τηγάνι
  • Σπάμε τα αυγά πάνω στα μανιτάρια και τα πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Ρίχνουμε την γραβιέρα και την κρέμα γάλακτος.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10-12' μέχρι να γίνουν τα αυγά.
  • Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω σχετικά, με την συνταγή, προϊόντα