Μαγειρική και Διατροφή

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 14/10/2021

Πολλές φορές χρειάζεται να καταψύξουμε τρόφιμα ή για εξοικονόμηση χρόνου ή για να μην χαλάσουν και τα πετάξουμε. Ακολουθώντας κάποιες οδηγίες μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ότι θα διατηρήσουν την υφή τους, τα χρώματά τους, τη γεύση τους.

  • Συμβουλές διατροφολόγου-διαιτολόγου
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 03/10/2020

Υγιεινές προτάσεις για την σωστή διατροφή του παιδιού στο σχολείο.

  • Συμβουλές διατροφολόγου-διαιτολόγου
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 01/08/2020

Απορίες που όλοι έχουμε σχετικά με τις δίαιτες και την διατροφή μας.

  • Συμβουλές μαγειρικής
ΕΛΑΙΟΠΗΓΗ - 10/06/2020

Οι Γάλλοι την ονομάζουν ανάλογα με το λεμόνι ή το ξίδι, που χρησιμοποιείται σαν βασικό υλικό, άλλοτε citrouette(citron=λεμόνι) άλλοτε vinaigrette. Η επιλογή της μιας ή της άλλης παραλλαγής , εξαρτάται από την προσωπική σας γευστική προτίμηση.